Skip to main content

Daarom AGN Autoglas!

Repareren en vervangen van autoruiten is een specialisme. Ervaring, ondernemerschap en liefde voor het vak maken voor ons het verschil. Klant- en servicegerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

De complexiteit van autoruitherstel neem toe. Ruiten worden groter en zijn in toenemende mate voorzien van rijhulpsystemen die de omgeving observeren en daarover communiceren met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Onze vakmensen mogen zich alleen na een aangeschreven vakopleiding(VOC) specialist noemen in reparatie van autoruiten, vervanging van autoruiten en het vakkundig kalibreren van veiligheidssystemen(ADAS – Advanced Driver Assistance Systems). Hierdoor geven wij levenslange garantie op door ons verrichte werkzaamheden.

AGN Autoglas helpt u snel en veilig weer op weg. Voor iedere klant bieden wij een gepaste oplossing. Het repareren of vervangen van een autoruit kan dus in veel gevallen op locatie. Ook bieden wij als optie haal- en brengservice of een vervangende auto.

In geval van autoruit reparatie betaalt u in de meeste gevallen niets, natuurlijk is dit afhankelijk van uw verzekering of leasemaatschappij. Raadpleeg daarom uw verzekering over de polisvoorwaarden of eventuele eigen risico om onverwachte kosten uit te sluiten. We zetten de meest voorkomende verzekeringen hieronder op een rijtje:

Wat krijgt u vergoed?

WA

Autoruitschade wordt niet vergoed en de kosten zijn voor uw eigen rekening. Informeer in dat geval voor een vrijblijvende en scherpe prijsopgave.

WA beperkt casco

Een ruitreparatie is in de meeste gevallen voor u als berijder gratis. Voor een ruitvervanging betaalt u meestal een eigen risico. Het bedrag is per polis verschillend.

All risk

Zowel ruitreparatie als ruitvervanging is in veel gevallen voor u als berijder gratis maar natuurlijk verschilt dit per verzekeringsmaatschappij.